29/05/2020

Jouw online Nintendo Magazine

YouTube nu beschikbaar op de Switch

De Switch heeft zojuist zijn eerste wereldwijde media applicatie ontvangen.

De Switch heeft zojuist zijn eerste wereldwijde media applicatie ontvangen.

Toen de Switch uitkwam was er redelijk wat verontwaardiging dat er niet meteen entertainment applicaties op te downloaden waren. Zo vroegen veel gebruikers om applicaties als Netflix, Hulu en YouTube. Hoewel een aantal regio’s al eerder een app kregen zoals Hulu. Is er nu eindelijk een app die ook door ons te gebruiken is. YouTube is eindelijk beschikbaar.

Eerder was er al een gerucht dat de populaire video site zeer binnenkort een applicatie zou krijgen op de Switch. Zojuist heeft Nintendo bekend gemaakt dat die per direct te downloaden is op elke Switch. De app bevat bijna alle functionaliteiten van de gewone website alleen de Creator Studio en upload mogelijkheden ontbreken. Tevens ondersteunt het volledige touch screen besturing en surroundgeluid. Het beste van dit alles is dat je maar 89MB geheugen nodig hebt.