When Ski Lifts Go Wrong komt volgend jaar naar de Switch

Begin 2019 verkrijgbaar!

Curve Digital en Hugecalf Studios hebben vandaag aangekondigd dat we When Ski Lifts Go Wrong begin volgend jaar mogen verwachten op de Nintendo Switch.

When Ski Lifts Go Wrong is een evolutie van het reeds gekende Carried Away. Curve Digital heeft de naam van het spel veranderd ter voorbereiding van de release volgend jaar. Bij deze release kan je nieuwe stadia en voertuigen verwachten. Hoewel het spel tot nu toe dus al enkele grote vooruitgangen geboekt heeft, zal er voor de release nog heel wat toegevoegd worden.

In When Ski Lifts Go Wrong is het de bedoeling dat je skiliften opbouwt op een manier dat de personen op de lift veilig boven geraken. Wanneer je constructie niet goed in elkaar zit heeft dit dan ook tragische gevolgen voor de passagier. Het spel noemt zichzelf dan ook terecht een mix tussen “constructie en destructie”.

Hieronder kan je alvast een kijkje nemen naar de trailer van de game!

Ga jij deze volgend jaar in huis halen? Laat het ons weten! 

Eén gedachte over “When Ski Lifts Go Wrong komt volgend jaar naar de Switch

Geef een reactie