Switch-versie Road Redemption in beweging

Racen én vechten op je motor.

Road Redemption is nu verkrijgbaar op de Nintendo Switch en hieronder hebben we gameplay beelden voor je. Road Redemption geeft je een mix van multiplayer, roguelike en actie combat racing elementen en is de opvolger van Road Rash. Het spel maakt je de leider van een motorbende, waarmee je op een epische reis gaat doorheen de Verenigde Staten. Verdien geld door te racen, moorden en overvallen te plegen en andere uitdagingen. Door loot te verzamelen zullen spelers hun karakter, motor en wapens kunnen upgraden om zo de ultieme “road warrior” te bekomen.

Benieuwd of de game wat voor jou is? Een deze dagen kun je de review op Daily Nintendo verwachten!

Eén gedachte over “Switch-versie Road Redemption in beweging

Geef een reactie