Fortnite challenges seizoen 6 week 7

We naderen langzamerhand al weer het einde van seizoen zes. Welke zeven challenges staan er deze week op ons te wachten?

Al vanaf het eerste seizoen doet Fortnite aan wekelijkse challenges. Iedere donderdag zullen de challenges van een nieuwe week vrijkomen die je vervolgens tot het einde van het seizoen kan voltooien. Deze wekelijkse opdrachten hoef je dus niet per se deze week al te doen.

Sinds vorig seizoen zijn er van de zeven challenges per week steeds drie challenges voor iedereen beschikbaar. Met deze drie opdrachten kan je in het totaal twintig sterren halen. De andere vier opdrachten zijn alleen voor bezitters van een Battle Pass. Deze opdrachten leveren in het totaal nog eens dertig sterren op. Deze sterren zorgen ervoor dat je kan stijgen in de seizoen ‘tier’. Door deze stijging speel je nieuwe skins, dansjes en andere leuke dingen vrij.

Dit zijn de challenges van week 7:

Voor iedereen beschikbaar

  • Open zeven verschillende munitie doosjes in een potje (5 sterren)
  • Richt 500 schade aan door de hoofden van mensen te raken (5 sterren)
  • Stage 1: deel 300 schade uit aan spelers in een potje (10 sterren)

Extra voor bezitters van een Battle Pass

  • Stage 1: vernietig 50 bomen (5 sterren)
  • Vlieg door 20 verschillende zwevende ringen   (5 sterren)
  • Stage 1: eet vijf appels (10 sterren)
  • Elimineer drie tegenstanders in pleasant park (10 sterren)

Voorgaande weken waren er steeds twee opdrachten die uit verschillende stages bestonden. Deze week zijn dit er drie, hierdoor zal je nog meer moeten doen voordat je alle sterren te pakken hebt. Het lijkt er wel op dat veel van deze challenges makkelijk te halen zijn wanneer je redelijk veel speelt.

Wat lijkt jou de lastigste challenge van deze week? Laat het ons weten in de reacties.

heb je de challenges van vorige week gemist? Lees ze hier terug!

 

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Geef een reactie