Derde grote Kirby Star Allies update verschijnt deze maand nog

Met drie nieuwe ‘fan favorites’ als speelbare Dream Friends.

Kirby Star Allies heeft sinds zijn release op 16 maart van dit jaar al twee grote updates gehad. Deze updates bevatten elk drie nieuwe Dream Friends, puzzels en unieke levels in de Guest Star-modus. De laatste geplande update is vannacht aangekondigd en zal de game flink uitbreiden.

Ten eerste krijgen we drie nieuwe Dream Friends. Deze speelbare personages representeren de nieuwste Kirby-games vanaf Kirby’s Adventure Wii: Magolor, Taranza en Susie. Magolor gebruikt aanvallen uit zijn baasgevecht in Kirby’s Adventure Wii en Kirby’s Dream Collection. Taranza gebruikt deels de moveset van de nieuwe Spider-kopieerkracht en deels aanvallen van zijn baasgevecht uit Team Kirby Clash Deluxe. Susie is de nieuwste aanwinst voor de serie en gebruikt moves die deels lijken op de Laser-kopieerkracht, maar voornamelijk gebaseerd zijn op haar baasgevecht in Kirby: Planet Robobot.

Deze update voegt daarnaast nieuwe content toe aan de verhaalmodus. Het lijkt erop dat je na het voltooien van het hoofdspel een nieuwe dimensie van betreden in Heroes in Another Dimension-modus. Uit de trailer – die je hieronder kan bekijken – lijkt het erop dat deze modus een aantal moeilijke, nieuwe levels bevat en extreme versies van de baasgevechten. Dit is zeker goed nieuws voor mensen die het hoofdverhaal aan de korte kant vonden.

Als laatste krijgen we een overzicht van alle Dream Friends bij elkaar. Vreemd genoeg zien we op het laatst dat de drie Jambastion mages zich bij Kirby en de rest voegen. Zou dit erop wijzen dat Francisca, Zan Partizanne en Flamberge speelbaar worden? Uit een eerdere leak leek het erop dat zij ooit Dream Friends zouden worden.

De derde grote update voor Kirby Star Allies verschijnt op 30 november.

Ruben

Ik ben 22 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

4 gedachten over “Derde grote Kirby Star Allies update verschijnt deze maand nog

Geef een reactie