Nieuwe Dragon Quest Monsters op komst

Goed nieuws voor de Dragon Quest Monsters-fans!

Deze titel was vroeger alleen beschikbaar op handhelds en mobiele telefoons, maar nu maakt het dan toch eindelijk de stap naar de console. In de presentatie genaamd ”Dragon Quest Monsters 20th anniversary – Coming of Age Ceremony” onthulde Square Enix dat er een nieuwe Dragon Quest Monsters-game in de maak is.

Veel is er nog niet bekend over dit spel, maar wat we wel al weten is dat de personages Erik en Mia, die we kennen van Dragon Quest XI, terug zullen keren in dit nieuwe Dragon Quest-spel. Verder werd onthuld dat dit deel geen remake zal zijn van de Dragon Quest Monsters: Joker-series en dus ook geen verbinding heeft met deze reeks.

Heb jij al eens een Dragon Quest Monsters game gespeeld? Of zal  dit je eerste Dragon Quest Monsters game worden? Laat het ons weten in de reacties!

 

 

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Eén gedachte over “Nieuwe Dragon Quest Monsters op komst

Geef een reactie