Bekijk instructiefilmpjes van Sid Meier’s Civilization VI

Volgende week vrijdag komt Sid Meier’s Civilization VI naar de Nintendo Switch. In aanloop naar deze release heeft Nintendo verschillende instructievideo’s gepubliceerd. 

Civilization is een turn-based spel waarin je probeert een beschaving op te bouwen. Dit doe je door grondstoffen te verzamelen en je rijk uit te breiden én te verdedigen. Omdat het spel best wel ingewikkeld in elkaar zit voor nieuwe spelers heeft Nintendo de afgelopen weken een drietal instructiefilmpjes gepubliceerd. Vandaag kwam de laatste online en wij hebben ze allemaal voor je samengevoegd.

Het eerst filmpje gaat over het opstarten van het spel. Je ziet hier alle keuzes die je kan/moet maken voordat je aan de slag kan gaan met een spel.

In de tweede video krijg je wat meer uitleg over hoe een beurt er uit ziet. Zoals gezegd gaat het hier om een turn-based spel. Jij en de tegenstander zullen dus nooit tegelijk een actie uitvoeren. Hierdoor zal je tactisch goed moeten vooruit moeten plannen om het grootste rijk op te bouwen.

De laatste video heeft als titel ‘the paths to victory’ hierin wordt uitgelegd hoe je nou eigenlijk kan winnen in Civilization VI. Dit is ook meteen de laatste video in de serie. Door deze drie video’s heb je snel wat basis kennis opgedaan en zal je meteen aan de slag kunnen wanneer dit spel volgende week in de winkels ligt.

Heb jij al zin om Civilization VI op de Switch te gaan spelen? Laat het ons weten in de reacties.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Geef een reactie