Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Become the Pokémon League Champion!-trailer voor Pokémon: Let’s Go

Pokémon Let's Go
Maak je klaar voor de Elite Four!

Maak je klaar voor de Elite Four!

Over iets meer dan een week kunnen Pokémon Trainers wereldwijd aan de slag met Pokémon: Let’s Go, Pikachu/Eevee! Voorheen zagen we al verschillende Gym Leaders langskomen in trailers, maar vandaag is ook de Elite Four aan de beurt. Deze krachtige trainers staan aan de top van de Pokémon League: Lorelei, gespecialiseerd in Ice-types, Bruno, gespecialiseerd in Fighting-types, Agatha, gespecialiseerd in Ghost-types en Lance, gespecialiseerd in Dragon-types. Nadat alle acht de Gym Leaders zijn verslagen kun je het tegen hen opnemen.

Over Gym Leaders gesproken, de trailer toont ook kort Sabrina, de Psychic-type Leader. Ook zien we kort het officiële artwork van Blaine en Koga, de zesde en zevende Gym Leader. Verrassend genoeg zien we ook drie bekende personages uit de originele Generatie 1-games (en de Pokémon Adventures-manga): Red, Blue en Leaf/Green. We zien dat je Red kan bevechten in het spel, maar de rol van Blue en Leaf/Green is nog onbekend.

Als je benieuwd bent naar de nieuwe trailers, kun je hieronder zowel de internationale als Japanse versie bekijken. Pokémon: Let’s Go, Pikachu en Eevee verschijnen op vrijdag 16 november 2018.