Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] Win een Diablo 3 Switch case

Bewaar jouw Nintendo Switch in deze prachtige Diablo 3 case.

Bewaar jouw Nintendo Switch in deze prachtige Diablo 3 case.

Aankomende vrijdag verschijnt dan eindelijk Diablo 3 op de Nintendo Switch. Kijk jij ook al zo uit naar het spel? In samenwerking met Blizzard mogen we een keer een prachtige Diablo 3 Nintendo Switch case weggeven. Zo kun je jouw Switch niet alleen veilig opbergen maar neem je hem ook nog eens in stijl overal mee naartoe. Je ziet de case hieronder afgebeeld.

Hoe doe je mee? Om kans te maken reageer je op dit bericht alsmede op nog een ander forum- danwel nieuwsbericht op Daily Nintendo. Meedoen kan tot en met 7 november. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier (gratis) aan! Veel succes!

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt zo snel na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.  De prijs wordt per post verstuurd. De winnaar dient zijn adres dan ook op te geven welke na het versturen van de prijs weer wordt verwijderd. Reacties waarin wordt aangegeven dat iemand specifiek niet meedoet met de prijsvraag worden niet meegeloot. Daily Nintendo erkent geen enkele aansprakelijkheid als gevolg van deze prijsvraag.