Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[PRIJSVRAAG] Win 5x Guacamelee! Super Turbo Championship Edition voor de Nintendo Switch

Zet de taco's, nacho's en de burrito's maar op tafel, want het belooft een feestje te worden!

Zet de taco’s, nacho’s en de burrito’s maar op tafel, want het belooft een feestje te worden!

We hebben een nieuwe prijsvraag voor jullie klaar staan en deze keer maak je kans op de Switch-titel Guacamelee! Super Turbo Championship Edition. In onze review sprak Robin al erg positief over deze erg Mexicaans uitziende titel. Zoals je hebt kunnen lezen is het op 2 november “Día de Muertos, ofwel de Dag van de Doden. In Mexico wordt dit feest groots gevierd, echter blijft het daar niet bij! Wij mogen namelijk in samenwerking met DrinkBox Studios maar liefst vijf downloadcodes verloten! Is dat niet een leuk feestje?

Hoe doe je mee? Om kans te maken reageer je op dit bericht alsmede op nog een ander forum- danwel nieuwsbericht op Daily Nintendo. Let op, hier blijf het alleen niet bij! In je reactie op dit bericht moet je ook antwoord geven op de volgende vraag:

“Wat is jouw favoriete Mexicaans gerecht?”

Jouw reactie is hierin niet doorslaggevend en winnaars worden random geloot. Meedoen kan tot en met 8 november. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier (gratis) aan! Veel succes!

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaars worden zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt.. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.  De prijs wordt per PM of mail verstuurd. Reacties waarin wordt aangegeven dat iemand specifiek niet meedoet met de prijsvraag worden niet meegeloot. Daily Nintendo erkent geen enkele aansprakelijkheid als gevolg van deze prijsvraag.