Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Aanstaande Splatoon 2-update bevat nieuw Salmon Run-level

Naast nieuwe wapens ook een nieuwe Salmon Run map!

Eerder deze week schreven we al dat er een update aan zit te komen voor Splatoon 2. Naast een nieuw wapen zal deze update ook een nieuwe stage bevatten. Dit keer wordt Salmon Run voorzien van een nieuw level. 

Nintendo maakte dit vandaag bekend door middel van een tweet. Het nieuwe level zal in het Engels de naam ‘Ruins of Ark Polaris’ krijgen. Een Nederlandse naam is nog niet bekend gemaakt. Uniek aan dit level is het feit dat deze inkrails bevatten. Deze speciale manier van transport zagen we nog niet eerder in Salmon Run.

De inkrails kennen we wel uit andere levels van Splatoon 2. Door er eerst met inkt op te schieten kan je deze activeren. Vervolgens kan je er als inktvis in springen om zo snel een flinke afstand af te leggen. Ook kan je er soms hoger gelegen plekken mee bereiken die anders moeilijk te bereiken zijn.

Naast deze nieuwe map zullen er ook verschillende nieuwe wapens uit de ‘Tony Kensa Collection’ worden toegevoegd. Zoals eerder beschreven bevatten deze nieuwe sub- en speciale aanvallen.

De update komt uit op woensdag 7 november. Bekijk hieronder vast een aantal screenshots van de nieuwe wapens die toegevoegd zullen worden. Naar welk wapen kijk jij het meeste uit? Laat het ons weten in de reacties.