Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

YouTube komt naar je Nintendo Switch

Eindelijk een goede video applicatie voor op je Switch?

Eindelijk een goede video applicatie voor op je Switch?

We hebben lang moeten wachten, want naast de Hulu app is er geen goede video applicatie voor op je Switch. Dit lijkt te veranderen met de verschillende aanwijzingen over een YouTube applicatie die we vonden op de Nintendo website. Op de onderkant van verschillende pagina’s van de Nintendo website, in de ”You might also like…” sectie, zie je een aanbeveling van YouTube. Als je op deze aanbeveling klikt gebeurd er echter niets, wel zien we een release date voor 8 november. Dat betekend dat je vanaf 8 november je favoriete YouTube filmpjes kunt bekijken op je Nintendo Switch!

Welke applicaties hoop je dat er nog meer komen op je Nintendo Switch? Laat het ons weten in de reacties!