Super Smash Bros.-blog samenvatting: week 21

Bekijk hier elke week een samenvatting van de nieuwe aankondigingen uit de Super Smash Bros.-blog.

We zijn inmiddels aangekomen bij de eenentwintigste week van Super Smash Bros.-blog samenvattingen. De laatste Nintendo Direct heeft deze week plaatsgevonden, waarover wij al een aantal berichten hebben gepubliceerd. Nu is het nog maar vijf weken wachten voordat iedereen de ultieme Smash-titel kan spelen. De nieuwe aankondigingen op de blog van Masahiro Sakurai zijn hieronder te lezen.

29 oktober 2018

Ze is niet zo sterk als Samus, maar ze is razendsnel! Samus heeft in haar Zero Suit een verlammingspistool die niet alleen tegenstanders kan verlammen, maar ook in een zweep kan veranderen. Voor haar Final Smash trekt ze haar Power Suit aan en vuurt ze een krachtige laser af!

 

 

30 oktober 2018

Het level van de week is gebaseerd op de nintendogs-games. Kijk eens welke gekke fratsen de dieren op de achtergrond uithalen. Er zijn in totaal vijf verschillende puppy’s en een kat. Raak niet te veel afgeleid door hun schattigheid, want anders is de kans groot dat je geraakt wordt door de vallende blokken.

31 oktober 2018

Het intergalactische duo is terug. Luma kopieert Rosalina’s aanvallen. Luma vergroot ook Rosalina’s bereik en kan zelfs klappen voor haar opvangen! Als Rosalina wordt geraakt, raakt Luma overstuur en wappert hij met beide handen.

 

1 november 2018

Een nieuw item van de dag: de hulptrofee Klaptrap. Hij beweegt zich vrij over het level, springt naar de dichtstbijzijnde tegenstander en bijt erop los. Hij mag dan wel klein zijn, maar aanvallen van zijn sterke kaken zijn levensgevaarlijk.

Daarnaast vond op 1 november natuurlijk de Super Smash Bros. Direct plaats. Hier werden Ken en Incineroar aangekondigd als laatste speelbare personages in de base game en Piranha Plant als een “vroegkoopbonus”. Daarnaast kregen we eerste beelden van de Spirit-modus en de nieuwe advonturenstand: World of Light. Als je de Nintendo Direct hebt gemist, kan je hem hieronder terugkijken.

2 november 2018

De week eindigde met een nieuw muziekstuk: “Battle! (Wild Pokémon)”. Deze song hoor je ook tijdens gevechten met wilde Pokémon in Pokémon Sun en Pokémon Moon. Het arrangement is gemaakt door Hiroyuki Kawada.

 

Wat vond jij de beste onthulling van deze week? Laat het ons weten in een reactie!

Ruben

Ik ben 22 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Eén gedachte over “Super Smash Bros.-blog samenvatting: week 21

Geef een reactie