Saboteur! komt volgende week naar Nintendo Switch

Nog een game voor liefhebbers van retrospellen komt naar de Switch! 

We hebben tot nu toe al vele clasic games van verschillende consoles naar de Switch zien komen. NES, NeoGeo, SEGA Genesis en zelfs arcadespellen zijn al terug te vinden voor de console, en deze heeft nog niet eens zijn tweede verjaardag gevierd!

Dankzij SimFabric gaat de Switch nu ook een spel krijgen van de ZX Spectrum computer! Op de website van Nintendo is te zien dat Saboteur! op 9 november te spelen zal zijn.

Saboteur! is een klassieke retro game die in 1985 gemaakt werd door Clive Townsend voor de ZX Spectrum 8-bit computer. In datzelfde jaar ontving het spel “The Crash Smash” award van Crash magazine met een score van 93%.

Nu, 33 jaar later, heeft SimFabric, samen met Clive Townsend, een speciale remasterd editie van het spel gemaakt voor Nintendo Switch.

In het spel zal je de originele missie van het spel uit 1985 ervaren, maar dan in combinatie met nieuwe levels en vijanden. Je zal nu ook nog meer te weten komen over Saboteur en zijn duistere en geheime verhaal.

Je zal Saboteur! kunnen kopen voor 7 euro!

Heb jij het originele spel ooit gespeeld en ga jij deze versie in huis halen? Laat het ons weten! 

Eén gedachte over “Saboteur! komt volgende week naar Nintendo Switch

Geef een reactie