Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Moonlighter Switch Footage

Ben jij klaar om in de voetstappen van een speciale Shopkeeper te treden?

Ben jij klaar om in de voetstappen van een speciale Shopkeeper te treden?

Moonlighter komt dan eindelijk uit voor de Switch over twee dagen, maar voordat het zover is kunnen we nog even van deze gameplayvideo van de aankomende titel genieten. Moonlighter gaat over een Shopkeeper die het een beetje beu is om aan de kant te staan van een verhaal, daarom besluit hij om zelf op een groot avontuur te gaan. Ga jij samen met deze avontuurlijke Shopkeeper op pad, of lijkt het spel toch niet echt iets voor jou? Deze en meer vragen kun je voor jezelf beantwoorden met behulp van deze nieuwe Footage van Moonlighter Switch, kijk je mee?

Dus wat vond je? Ga je Moonlighter halen op 5 November of is het toch niet DE game voor jou? Laat het ons weten in de reacties!