[Direct] Geen trofeeën meer in Super Smash Bros., maar Spirits

Een heleboel personages om te verzamelen.

Sinds Super Smash Bros. Melee staan trofeeën centraal in elke Smash Bros.-game. Het was altijd een behoorlijke klus om de honderden beeldjes van bekende en minder bekende Nintendo-personages te verzamelen. Dit lijkt verleden tijd te zijn, want Masahiro Sakurai heeft bevestigd dat Super Smash Bros. Ultimate geen trofeeën zal bevatten, omdat ze niet zouden passen in deze game en er teveel werk in zou gaan zitten.

In plaats daarvan kunnen spelers nu ‘Spirits’ verzamelen. We berichtten eerder al dat deze Spirits een rol gaan spelen in de Adventure Mode, World of Light. In de wereld van Super Smash Bros. Ultimate hebben veel personages van bekende games hun vormen verloren en worden ze ‘spirits’ die dienen als power-up. Er is een enorm aantal verschillende Spirits, variërend van Chibi-Robo tot Dr. Wily, van Tails tot Revolver Ocelot.

Spelers kunnen Spirits uitrusten en ondersteunen om tijdens gevechten extra vaardigheden, zoals snelheid of kracht, aan hun vechter toe te voegen. Het mixen en matchen van Spirits zal spelers helpen de overhand te krijgen tegen bepaalde tegenstanders door een beetje strategie toe te voegen aan gevechten. De belangrijkste manier om sterke Spirits te verzamelen, is door Spirit Battles te winnen. Na het winnen van een Spirit Battle moeten spelers een roulette-uitdaging voltooien om die Spirit vrij te spelen.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

2 gedachten over “[Direct] Geen trofeeën meer in Super Smash Bros., maar Spirits

Geef een reactie