[Direct] Foto’s van de nieuwe amiibo voor Super Smash Bros. Ultimate

Deze vechters krijgen nu hun kans om in je collectie te stralen!

Voor de verzamelaars is er goed nieuws, want een heleboel nieuwe Super Smash Bros.-amiibo zijn aangekondigd. Op de release van de game zullen Inkling, Ridley en Wolf verschijnen, maar later zullen alle andere ‘ontbrekende’ personages worden toegevoegd. Nintendo heeft foto’s vrijgegeven van de amiibo van Daisy, Ice Climbers, Isabelle, Ken, King K. Rool, Pichu, Piranha Plant en Young Link.

Het plan is om uiteindelijk alle personages in amiibo-vorm te laten verschijnen. De volgende ladingen zullen in de maanden na de release worden uitgebracht.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

3 gedachten over “[Direct] Foto’s van de nieuwe amiibo voor Super Smash Bros. Ultimate

Geef een reactie