Save me Mr Tako! krijgt een launchtrailer

Save me Mr Tako! is beschikbaar in de eShop en om dat te vieren heeft Nicalis een launchtrailer uitgebracht.

In de game is er een oorlog gaande tussen de mensen en de octopussen. Mr Tako is een kleine maar behulpzame octopus. Op een nacht redt hij een verdrinkende vrouw. Dit wordt beloond door een fee: onze octopus kan vanaf nu ook op het land leven. Om ervoor te zorgen dat Mr Tako ook bij de hoogste plekken kan komen gebruikt hij een trucje. Hij kan namelijk vijanden in platformen veranderen door middel van zijn inkt. Mr Tako gaat de hele wereld rond om ervoor te zorgen dat er vrede heerst. Dit geheel in een Gameboy-achtige stijl.

Save me Mr Tako! is beschikbaar in de eShop. De launchtrailer kan je hieronder bekijken.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

2 gedachten over “Save me Mr Tako! krijgt een launchtrailer

Geef een reactie