Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Dit waren Nintendo’s eShop hoogtepunten in oktober

De maand is voorbij. Welke spellen werden de afgelopen maand veel gedownload uit de eShop? Je ziet het in een nieuwe "The Download" video van Nintendo.

Het is weer de laatste dag van de maand. Nintendo laat graag zien wat er de afgelopen maand allemaal te downlanden was in de Nintendo eShop. 

Iedere laatste dag van de maand publiceert Nintendo een “The Download” video. Daarin laten ze alle hoogtepunten zien van deze maand. Deze maand zorgt geen uitzondering. Het kijken van deze video laat je goed realiseren hoe snel de maand weer is gegaan.

Wist jij bijvoorbeeld nog dat we aan het begin van de maand Mega Man 11 hebben gekregen? Of dat er, naast een hele stapel Switch-games, we ook een Nintendo 3DS-topper hebben gekregen. Ook de recente spellen als Starlink: Battle for Atlas en Just Dance 2019 zijn vertegenwoordigd in deze video.

Naast deze toppers zijn er ook weer veel verschillende indie-titels verschenen in de eShop voor Nintendo’s hybride console. Zo zien we Guacamelee, Child of Light en nog vele andere games. Benieuwd wat je mogelijk gemist hebt? Bekijk dan snel onderstaande video.

Zeer waarschijnlijk zal Nintendo ook volgende maand weer een “The Download” video publiceren. Daarin zullen onder andere Pokémon Let’s Go Pikachu en Pokémon Let’s Go Eevee zitten. Benieuwd welke spellen er nog meer in de eShop verschijn in november? Bekijk dan rechts op de site de “releases deze maand” lijst.