Yo-kai Watch 3 krijgt nieuwe trailer

Ben je benieuwd naar de Europese releasedatum en naar de nieuwe trailer? Lees dan snel dit artikel!

Nintendo heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor het nieuwe deel in de gekke, maar leuke Yo-kai Watch-serie. Naast enkele gameplaybeelden van Yo-kai Watch 3 die je enkele omgevingen en enkele Yo-kai laat zien, is er een Europese releasedatum bekend. Yo-Kai Watch 3 zal namelijk al op 7 december speelbaar zijn voor op je 3DS.

Benieuwd naar de nieuwe trailer? Bekijk hem dan snel hieronder!

Heb jij de vorige Yo-kai games gespeeld, en ga je deze ook weer spelen? Laat het ons weten in de reacties!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie