Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Een Super Smash Bros. Ultimate Direct is in aantocht

Welke verrassingen zal deze Super Smash Bros. Ultimate Direct bevatten?

Zojuist heeft Nintendo aangekondigd dat er een gloednieuwe Nintendo Direct klaarstaat voor 1 november. De director van het spel, Masahiro Sakurai, zal zoals gewoonlijk tijdens de 40-minuten durende Direct de laatste nieuwtjes van het welbekende Super Smash Bros. Ultimate vertellen. Deze Direct is dan ook meteen de laatste Direct die voor de release van het spel zal uitkomen, dus wie weet welke informatie wordt vrijgegeven in deze allerlaatste Super Smash Bros. Ultimate Direct. Nieuwe karakters? Nieuwe stages? We zullen het zien!

Bekijk de laatste Direct op 1 November om 15:00.

https://www.youtube.com/watch?v=DlVStAptc6E

Na de presentatie zal Nintendo Treehouse een live presentatie geven op Youtube en Twitch. In deze presentatie zullen verschillende gameplaybeelden aan bod komen van games zoals Smash Bros, Yoshi’s Crafted World, Pokémon Let’s Go en last but not least Diablo III.

Wij zijn heel benieuwd naar wat deze laatste Super Smash Bros. Ultimate Direct ons zal brengen, kijk jij ook mee?