Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Koopa Paratroopa in november vrij te spelen in Mario Tennis Aces

Het klassieke Mario Tennis-personage keert terug!

Het klassieke Mario Tennis-personage keert terug!

November staat voor de deur en dat betekent dat Mario Tennis Aces-spelers binnenkort weer een nieuw personage kunnen vrijspelen. Deze maand zal Koopa Paratroopa zich bij het groeiende rooster aan personages voegen. Koopa Paratroopa is een Mario Tennis-veteraan, voorheen was hij al speelbaar in Mario Tennis voor de Nintendo 64 en Mario Power Tennis op de GameCube en Wii.

De gevleugelde Koopa is een Technical-personage, wat betekent dat hij ballen met grote nauwkeurigheid kan terugschieten. Voor zijn speciale slag krijgt hij hulp van twee andere Koopa Paratroopa’s om de bal keihard richting de tegenstander te rammen. Als je dit in actie wilt zien, kun je de onderstaande trailer bekijken. Vanaf donderdag 1 november zal je dit personage kunnen vrijspelen door deel te nemen aan het nieuwe online toernooi.