Halloween Forever komt misschien naar de Switch

Verken het bos en braak mais snoepjes.

Halloween Forever komt misschien naar de Switch. De game heeft in Brazilië een rating gekregen voor de Switch. Hoewel dat niet hoeft te betekenen dat de game naar de Switch komt suggereert het vaak dat de ontwikkelaar erover na denkt.

Halloween Forever is een platformer waarin jij mensachtige personage Pumpkin Man speelt, die op een queeste gaat om te ontdekken waarom dingen momenteel zo eng zijn in het bos. Hieronder kun je een trailer bekijken.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie