Foto’s van prototype Wii Remote and nunchuck

Voor de Gamecube?

Op het internet zijn foto’s verschenen van prototypes van de Wii Remote en Nunchunk. Bijzonder hieraan is dat het niet gaat om de protoypes voor de Wii, maar voor de Gamecube. Voordat er namelijk besloten werd dat de remote en nunchuck beter bij de Wii pasten, werden deze eerst als prototype ontwikkeld voor de Gamecube.

Twitter gebruiker  spmrp heeft deze prototypen te pakken gekregen, en heeft nu de foto’s hiervan met ons gedeeld. De beelden kun je hieroner bekijken en laten o.a. goed zien hoe het design van beide nog veel veranderd is.

 

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

5 gedachten over “Foto’s van prototype Wii Remote and nunchuck

Geef een reactie