Build-A-Bear Piplup is beschikbaar

Nog een Build-A-Bear Pokémon knuffel? Yes please!

Na een hele reeks Pokémon die al eerder een Build-A-Bear knuffel kregen z0als Pikachu, Squirtle, Charmander, Bulbasaur en ga zo maar door. Komt er nu ook een knuffel van de schattige water penguin: Piplup!

Deze schattige knuffel komt met een paar accesoires zoals een hoodie, shirt en een oranje Poké-puff. Verder krijg je ook nog een speciale Pokémon kaart bij deze knuffel, waar de schattige Piplup op te bewonderen is.

Benieuwd naar de knuffel? Bekijk enkele afbeeldingen, inclusief de verschillende accesoires hieronder!

Build-A-Bear Piplup is vanaf nu beschikbaar in verschillende webwinkels, ga jij hem kopen?

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie