Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe Pokémon Melmetal onthult voor Pokémon: Let’s Go

Pokémon Let's Go
De evolutie van Meltan is eindelijk officieel bevestigd. 

De evolutie van Meltan is eindelijk officieel bevestigd. 

De Pokemon Company heeft vandaag Melmetal, een nieuwe Pokemon en de evolutie van Meltan onthuld. Melmetal is gemaakt van vloeibaar metaal en zijn flexibele armen kunnen een verwoestende stoot leveren. Melmetal is ook in staat om de unieke fysieke Steel-type aanval Double Iron Bash te gebruiken.

Melmetal is onthuld in een nieuwe video van Professor Oak en Professor Willow. In de video is te zien hoe verschillende Meltan zich samenvoegen en evolueren in Melmetal. De mythische Pokémon Meltan kan alleen in Pokémon GO in Melmetal evolueren en vereist 400 Meltan-candies. Net als de snoepjes die voor andere Pokémon kunnen worden verzameld, kunnen spelers Meltan-candies verkrijgen door verschillende Meltan te vangen (na het openen van een Mystery Box) en ze naar professor Willow te sturen of door rond te lopen met Meltan als hun Buddy-Pokémon. Spelers kunnen ook Meltan-candies verkrijgen door de gevangen Meltan van Pokémon GO naar Pokémon: Let’s Go te sturen.

Hieronder zijn de officiële beschrijving en aankondigingsvideo van Melmetal te bekijken. Wat vind jij van deze nieuwe evolutie?

Melmetal: Revived after 3,000 Years
Melmetal was worshiped in ancient times as a Pokémon with the power to create metal. Because of its Evolution from Meltan, its body has hardened and is now incredibly sturdy. Melmetal is made of liquid metal, and its flexible arms can be whipped forward to deliver a devastating punch. It can also execute a powerful, unique Steel-type physical move known as Double Iron Bash. By using the hex nut in its chest like an axle to spin its arms around, Melmetal can deal a double strike to its opponent. The weight of the heavy hex nuts on its arms combined with the spinning motion gives the Double Iron Bash move extraordinary power.