Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Fortnite krijgt speciaal Halloween evenement

Heb jij de Cube Monsters al gespot?

Eerder vandaag schreven we al over het Halloween evenement in Splatoon 2. Ook in Fortnite wordt dit feest gevierd. De komende dagen staan in het teken van een speciaal Halloween evenement. Lees snel verder wat dat wil zeggen. 

De update van Fortnite die vanmiddag is uitgerold heeft voor een aantal wijzigingen in het spel gezorgd. Zo zal je als speler nu niet alleen uit moeten kijken voor 99 andere spelers, er zitten ook AI Cube’s in het spel. Deze paarse monsters zullen hun best doen om het de speler nog net wat lastiger te maken.

Ook komen er een aantal extra challenges de komende dagen. In het totaal gaat het om vier delen met ieder vier challenges (deel vier heeft zelfs zes challenges!). De eerste vier challenges zijn per direct beschikbaar. Lees hieronder wat je voor deze challenges moet doen. Het voltooien van deze vier opdrachten geeft je een speciale Emoticon. Later dit evenement kunnen we ook nog een speciale spray, contrail en glider verwachten. Blijf de komende dagen dus veel spelen!

Challenges van deel 1:
  • vernietig 200 ‘cube monsters’ (500 xp)
  • deel 5000 schade uit aan ‘cube monsters’ met een Assault Rifle of pistool (500 xp)
  • bezoek in zeven verschillende potjes een corrupt gebied (500 xp)
  • Dans voor vijf verschillende ‘Gargoyles’ (500 xp)

De challenges van deel 2 zijn over twee dagen beschikbaar. Deel drie volgt weer twee dagen daarna en het allerlaatste deel zal ook weer twee dagen langer op zich laten wachten. In het totaal heb je nog tien dagen om alle challenges te voltooien. Wil je alles vrij spelen dan zal je de komende tijd flink wat potjes moeten spelen.