Winnaars Funko Pop! & Nefarious prijsvraag bekend

Wie zijn de gelukkige winnaars geworden? 

De afgelopen week kon je op Daily Nintendo meedoen aan maar liefst 2 prijsvragen.  In samenwerking met Gameland-Groningen mochten we een prachtig pakket verloten met drie figuren ter waarde van €45! Het pakket bevat een figuurtje van Adventure Time, Pirates of the Carribean en Evolve40. Daarnaast mochten we in samenwerking met uitgever Digerati 3 digitale exemplaren van de game Nefarious verloten. Inmiddels zijn van beide prijsvragen de gelukkige winnaars bekend. Namens heel DN feliciteren we:

Winnaar Funko Pop! prijsvraag

Winnaars Nefarious prijsvraag

Heel veel plezier met jullie prijs. De winnaars van de Nefarious prijsvraag krijgen de code per PM toegestuurd. De winnaar van de Funko Pop! prijsvraag vragen we om jouw adresgegevens te sturen aan info@dailynintendo.nl. Na het versturen van de prijs worden jouw gegevens door ons verwijderd.

11 gedachten over “Winnaars Funko Pop! & Nefarious prijsvraag bekend

Geef een reactie