Windjammers krijgt launch trailer

Windjammers is nu beschikbaar op de Switch en daar hoort natuurlijk een launch trailer bij.

Windjammers komt orgineel al uit 1994, waar het destijds uitgebracht werd in arcades. Het is een sport actie game waarin je een soort airhockey met frisbee’s speelt. De game werd eerder dit jaar al geport naar andere consoles, en deze versie is nu ook op de Switch beschikbaar. Naast al de originele content uit de 1994 release heeft DotEmu verschillende nieuwe features toegevoegd, waaronder de mogelijkheid tot online support. Dus gooi die frisbee en wordt de beste van de wereld!

Eén gedachte over “Windjammers krijgt launch trailer

  • 24/10/2018 om 13:16
    Permalink

    Pffff… ik word die lelijke pixel-games wel een beetje zat.
    Indies uitbrengen is prima. Daar zitten soms pareltjes tussen, maar waarom moet het er uit zien alsof het nog 1980 is?

Geef een reactie