Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Super Smash Bros.-blog samenvatting: week 19

Bekijk hier elke week een samenvatting van de nieuwe aankondigingen uit de Super Smash Bros.-blog.

Bekijk hier elke week een samenvatting van de nieuwe aankondigingen uit de Super Smash Bros.-blog.

Bij Brawl kregen we alle info via Super Smash Bros. DOJO, bij For 3DS/Wii U hadden we Pic of the Day via Miiverse en voor Ultimate krijgen we elke dag in blogpost op de officiële site van de nieuwste editie in de bekende fighter-serie. Elke week zullen we de aankondigingen van Masahiro Sakurai combineren in deze weekendse samenvatting.

15 oktober 2018

We zijn deze week weer gestart met een nieuwe vechter van de dag. Shulk is de enige vechter die zijn status tijdens het gevecht kan veranderen. Met zijn zwaard, de Monado, kan hij tussen vijf standen wisselen: Sprong, Snelheid, Schild, Buster en Smash. Zijn vaardigheden veranderen daarmee voor eventjes. Het leuke is dat hij bij zijn achtste kleurenvariatie zwemkleding draagt!

 

16 oktober 2018

Een nieuwe Poké Ball Pokémon maakt zijn opwachting in Super Smash Bros. Ultimate. Marshadow kan zich in de schaduwen verstoppen. Als hij zijn doelwit in het vizier heeft, komt hij uit de schaduwen tevoorschijn en deelt hij een flinke mep uit! In gevechten met meerdere tegenstanders kan hij zelfs probleemloos van doelwit wisselen. Een gewaarschuwd vechter telt voor twee!

17 oktober 2018

Je kunt nu “Flash Man Stage” uit Mega Man 2 beluisteren. Geniet van het arrangement van Keiichi Okabe, voorzien van een heerlijk gitaarstukje dat een nostalgisch gevoel zal oproepen!

 

De week is niet compleet zonder een level in de spotlights. Dit level is gebaseerd op Green Greens uit Kirby’s Dream Land en komt rechtstreeks uit Super Smash Bros. Melee. Whispy Woods (de bekende boom in het midden) blaast krachtig naar links en naar rechts. Je kunt de appels opeten om te genezen, maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon naar je tegenstanders smijten…

18 oktober 2018

Cloud was een onverwacht DLC-personage in de vorige Smash-game en keert nu terug met zijn gigantische Buster Sword. Hij is het hoofdpersonage in FINAL FANTASY VII. Je kunt ook zijn Advent Children-outfit kiezen. Zijn speciale aanvallen worden steeds beter naarmate je zijn limietmeter vult. Toon geen genade!

 

19 oktober 2018

De godin van licht en heerseres van Angel Land maakt opnieuw haar opwachting. Palutena’s vleugels en staf geven deze godin een groot bereik. Dankzij haar opwaartse smashaanval, standaard speciale aanval en zijwaartse speciale aanval is ze gevaarlijk op afstand in elke richting, behalve onder haar. Zet tegenstanders van ver weg flink onder druk!

 

Wat vond jij de beste onthulling van deze week? Laat het ons weten in een reactie!