Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] Win een pakket met drie Funko Pop! figuren

Maak kans op een verzameling van drie figuren ter waarde van €45!

Maak kans op een verzameling van drie figuren ter waarde van €45!

Ben jij een groot fan van de Funko Pop! figuurtjes of hebben ze je altijd al leuk geleken en zou je graag een verzameling beginnen? Dan zit je bij Daily Nintendo goed want in samenwerking met Gameland-Groningen mogen we een prachtig pakket verloten met drie figuren ter waarde van €45! Het pakket bevat een figuurtje van Adventure Time, Pirates of the Carribean en Evolve40.

Ken je de figuurtjes nog niet? Funko Pop! figuren zijn poppetjes van vinyl van slechts 10 cm hoog, zodat ze in de kleinste hoekje of op de kleinste plankje passen. Kenmerkend zijn hun in verhouding enorme hoofden die draaibaar zijn.

Hoe doe je mee? Om kans te maken reageer je op dit bericht alsmede op nog een ander forum- danwel nieuwsbericht op Daily Nintendo. Meedoen kan tot en met 21 oktober. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier (gratis) aan! Veel succes!

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt.. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.  De prijs wordt per post verstuurd. De winnaar dient zijn adres dan ook op te geven welke na het versturen van de prijs weer wordt verwijderd. Reacties waarin wordt aangegeven dat iemand specifiek niet meedoet met de prijsvraag worden niet meegeloot. Daily Nintendo erkent geen enkele aansprakelijkheid als gevolg van deze prijsvraag.