[Prijsvraag] Win 3x Nefarious voor de Switch

Maak kans op deze bijzondere platformer.

Nefarious is een 2D-Platformer gemaakt door Starblade. In dit spel is jouw rol anders dan in de meeste spellen. Waar je normaal de held uithangt en de prinses bevrijdt, is het hier juist de bedoeling om de prinsessen te ontvoeren! In onze review sprak Robin al positief over de game. Lijkt dit spel jou helemaal geweldig? Dan hebben we goed nieuws voor je! In samenwerking met uitgever Digerati mogen we 3 digitale exemplaren van de game verloten.

Hoe doe je mee? Om kans te maken reageer je op dit bericht alsmede op nog een ander forum- danwel nieuwsbericht op Daily Nintendo. Meedoen kan tot en met 22 oktober. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier (gratis) aan! Veel succes!

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.  Reacties waarin specifiek wordt aangegeven dat iemand niet mee wil doen worden niet meegeloot. Daily Nintendo erkent geen enkele aansprakelijkheid als gevolg van deze prijsvraag. 

21 gedachten over “[Prijsvraag] Win 3x Nefarious voor de Switch

Geef een reactie