Nieuw kostuum verkrijgbaar in Super Mario Odyssey

… maar ook zijn er drie nieuwe fotofilters toegevoegd!

Oktober staat natuurlijk bekend om Halloween en bij Halloween horen natuurlijk de griezels. Daar denkt Nintendo ook zo over en geeft onze besnorde held een toepasselijk kostuum. Het zombie-kostuum is namelijk beschikbaar in Super Mario Odyssey.

Naast dit kostuum zijn er ook drie nieuwe filters beschikbaar om de leukste foto’s mee te maken. Je kan Mario fotograferen alsof hij zich in een manga bevindt, maar ook is er de mogelijkheid om met allerlei vierkantjes je foto te maken of om het via een caleidoscoop te zien. Hieronder kun je een voorbeeld zien wat voor creaties je kan maken met de nieuwe filters.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 18 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

2 gedachten over “Nieuw kostuum verkrijgbaar in Super Mario Odyssey

Geef een reactie