Dark Souls – Solaire of Astora Amiibo unboxing + demonstratie

GameXplain laat je in deze video de Solaire of Astora-Amiibo in actie zien!

Vandaag heeft GameXplain een video geplaatst waarin zij je een uitgebreide vertoning laten zien van de Solaire of Astora-Amiibo die te gebruiken is in Dark Souls op de Nintendo Switch. Niet alleen wordt de Amiibo uitgepakt, maar ook wordt er gekeken naar de details op het figuurtje zelf. Eveneens laat GameXplain de functionaliteit van de Amiibo in de daadwerkelijke game zien.

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

2 gedachten over “Dark Souls – Solaire of Astora Amiibo unboxing + demonstratie

  • 18/10/2018 om 19:24
    Permalink

    Behoorlijk fantastische en vernieuwende manier om een amiibo te gebruiken. Mooi exemplaar ook.
    Graag zou ik het soort persoon zijn dat voldoende hardcore is om dark souls te spelen, maar helaas kon het mij niet boeien. Té veel skill nodig. Doet mij enigszins denken aan “they are billions”, wat ook té moeilijk is, maar wel mooi en cool.

Geef een reactie