Vang nu Sinnoh Pokémon in Pokémon GO

De langverwachte update van Pokémon GO is er! Je kan vanaf nu Pokémon uit de Sinnoh-regio vangen.

Vanaf gister kunnen Pokémon-trainers uit de hele wereld opzoek gaan naar Pokémon uit de vierde generatie. De eerste zijn al te vinden op de radar. Niantic heeft laten weten dat de Sinnoh-Pokémon in groepen zullen verschijnen in de nog altijd populaire app. De eerste twintig wezens zijn al te vangen in het wild. Daarbij komen nog de speciale die je uit raids kan krijgen. Uit de éénster-raids kun je vechten Bidoof, Buneary, Shinx (Deze kan shiny zijn) en Kricketot.

Via eieren kun je ook nog een paar nieuwe Pokémon bemachtigen:

  • Kricketot (2km)
  • Starly  (2km)
  • Piplup (5km)
  • Chimchar (5km)
  • Turtwig (5km)
  • Buneary(5km)
  • Riolu (10km)
  • Shinx (10km)

Zodra de volgende groep nieuwe Pokémon beschikbaar zijn, zal je dat uiteraard lezen op Daily Nintendo.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 18 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

6 gedachten over “Vang nu Sinnoh Pokémon in Pokémon GO

Geef een reactie