Valkyria Chronicles 1 Switch lanceringstrailer

Na Valkyria Chronicles 4, komt ook deel 1 naar de Switch.

Valkyria Chronicles 1 is eindelijk uit voor de Switch en is nu te verkrijgen in de eShop. Dit spel speelt zich op hetzelfde moment af als Valkyria Chronicles 4 maar staat qua verhaal volledig los van elkaar. Heb je dus nog nooit een Valkyria Chronicles gespeeld en is deel 1 misschien wel de eerste die jou interessant lijkt? Of heb je Valkyria Chronicles 4 gespeeld en ben je bang dat dit spel wat gespoiled heeft van deel 1? Geen zorgen, beide games zijn goede beginpunten en je kunt dus bij beide games zonder problemen aan deze serie starten.

Benieuwd naar wat Valkyria Chronicles 1 allemaal te bieden heeft? Bekijk de trailer hieronder.

Ga jij Valkyria Chronicles 1 halen? Of heb je al eerder Valkyria Chronicles 4 gespeeld en was het toch niks voor jou? Laat het ons weten in de reacties.

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

2 gedachten over “Valkyria Chronicles 1 Switch lanceringstrailer

Geef een reactie