Nieuwe beelden 7 Billion Humans

Er is ruim 16 minuten aan nieuwe beelden opgedoken van 7 Billion Humans op de Nintendo Switch. 

Tomorrow Corporation zal binnenkort 7 Billion Humans naar de Nintendo Switch brengen. Eerder bracht de game ontwikkelaar onder andere al Little Inferno en Human Resource Machine naar de hybride console van Nintendo. Op 25 oktober zal hier dus de game 7 Billions Humans aan toegevoegd worden. De game is een vervolg op Human Resource Machine en bestuur je opnieuw zwermen van kantoorwerkers om puzzels op te lossen in je eigen parallelle computer gemaakt van mensen. De beelden kun je hieronder bekijken.

Jordy Blanken

Al op een vrij jonge leeftijd kwam ik via mijn neef in aanraking met Nintendo via de Wii en de Nintendo DS. Ik was direct erg geïnteresseerd in het merk en deze interesse is in de afgelopen jaren alleen maar sterker geworden.

2 gedachten over “Nieuwe beelden 7 Billion Humans

Geef een reactie