Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Lanceringstrailer voor Starlink: Battle for Atlas

Het nieuwe intergalactische avontuur van Ubisoft is sinds gister verkrijgbaar.

Het nieuwe intergalactische avontuur van Ubisoft is sinds gister verkrijgbaar.

Ruimtegevechten, het verkennen van verschillende planeten en modulaire ruimteschepen, dat is waar Starlink: Battle for Atlas over gaat. Met je team van ruimtepiloten zal je het Atlas-sterrenstelsel beschermen tegen Grax en het Forgotten Legion, een kwaadaardige robotmacht. In de Nintendo Switch-versie zal Fox McCloud een rol spelen in het hoofdverhaal en exclusieve missies met andere Star Fox-personages.

Om de release van de game te vieren heeft Ubisoft een lanceringstrailer geplaatst op zijn officiële YouTube-kanaal. Deze video is hieronder te bekijken en belicht nog eens de hoofdelementen van het spel. Ga jij ook aan de slag met Starlink: Battle for Atlas? Laat het ons weten!