Lanceringstrailer voor Starlink: Battle for Atlas

Het nieuwe intergalactische avontuur van Ubisoft is sinds gister verkrijgbaar.

Ruimtegevechten, het verkennen van verschillende planeten en modulaire ruimteschepen, dat is waar Starlink: Battle for Atlas over gaat. Met je team van ruimtepiloten zal je het Atlas-sterrenstelsel beschermen tegen Grax en het Forgotten Legion, een kwaadaardige robotmacht. In de Nintendo Switch-versie zal Fox McCloud een rol spelen in het hoofdverhaal en exclusieve missies met andere Star Fox-personages.

Om de release van de game te vieren heeft Ubisoft een lanceringstrailer geplaatst op zijn officiële YouTube-kanaal. Deze video is hieronder te bekijken en belicht nog eens de hoofdelementen van het spel. Ga jij ook aan de slag met Starlink: Battle for Atlas? Laat het ons weten!

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Eén gedachte over “Lanceringstrailer voor Starlink: Battle for Atlas

Geef een reactie