The Room vergelijking: Switch vs. Mobiel

Een grafische vergelijking van de mobiele en de switch-versie.

The Room is oorspronkelijk in 2012 uitgekomen voor iOS. In het spel is het de bedoeling om een doos te openen door bepaalde handelingen uit te voeren. Later deze week komt The Room ook naar de Nintendo Switch. De ontwikkelaar heeft afbeeldingen gedeeld op twitter om de grafische verbeteringen van de Nintendo Switch-versie te laten zien. Deze kun je onderaan dit artikel bekijken.

The Room is vanaf 18 oktober beschikbaar voor de Nintendo Switch.

 

Jordy Blanken

Al op een vrij jonge leeftijd kwam ik via mijn neef in aanraking met Nintendo via de Wii en de Nintendo DS. Ik was direct erg geïnteresseerd in het merk en deze interesse is in de afgelopen jaren alleen maar sterker geworden.

Eén gedachte over “The Room vergelijking: Switch vs. Mobiel

Geef een reactie