SkyScrappers komt deze maand naar de Switch

Knock yourself out!

Vandaag werdt door Ground Shatter en Ant Workshop bekendgemaakt dat het spel SkyScrappers 29 oktober naar de Switch zal komen. SkyScrappers kun je het beste omschrijven als een spel die zijn inspiratie neemt van andere retro 2D vechtspellen. Alleen bij dit spel moet je je een weg slaan naar de top van een vallende wolkenkrabber.

Was jij vroeger een fan van 2D vechtspellen en zoek je al een tijdje naar iets nieuws? Wellicht is deze game dan iets voor jou. Twijfel je nog? Bekijk dan de trailer hieronder!

Ga jij SkyScrappers halen voor je Switch? Laat het ons weten in de reacties!

 

 

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie