Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Pokémon: Let’s Go, Pikachu/Eevee! krijgt nieuwe trailer

Pokémon Let's Go
Over iets meer dan een maand kan het nieuwe avontuur beginnen!

Over iets meer dan een maand kan het nieuwe avontuur beginnen!

Vanaf 16 november 2018 kunnen fans eindelijk aan de slag met Pokémon: Let’s Go, Pikachu/Eevee! De games zijn een remake van Pokémon Yellow, die oorspronkelijk uitkwam voor de Game Boy in 1998. Vandaag is er een nieuwe trailer voor de game geplaatst op het officiële YouTube-kanaal van Nintendo. In de trailer krijgen we geen nieuwe informatie voorgeschoteld, maar wel een boel beelden van de aankomende Pokémon-game. Zo zien we meer gebieden van Kanto, gevechten met legendarische Pokémon en voor het eerst de verschillende huidskleuren voor de hoofdpersonages in actie.

De nieuwe trailer is hieronder te bekijken. Pokémon: Let’s Go, Pikachu/Eevee! liggen vanaf 16 november 2018 in de winkel.