Diablo III krijgt eigen Switch Limited Edition

Na de Pokémon en Super Smash Bros. editie is dit alweer de derde limited edition Switch-systeem in korte tijd. Ga jij deze speciale versie van Diablo III halen?

Het heeft even geduurd voordat er speciale Switch-systemen op de markt kwamen. Het eerste jaar werden er alleen wat versies uitgebracht met nieuwe Joy-Con kleuren. Zo was er de Splatoon 2 editie die de groene en roze Joy-Con had. Later kwam daar ook de Mario Odyssey bundel met rode Joy-Con bij.

Ook bij de pro controller zijn er al wat langer speciale uitgaves. Denk bijvoorbeeld aan de Xenoblade Chronicles pro controller. Ook Splatoon 2 kreeg een aangepaste pro controller.

Nu, anderhalf jaar na de release van de Switch, worden de eerste speciale systemen uitgebracht. We hadden al een aankondiging van de Pokémon Let’s Go edities en ook een Super Smash Bros. Ultimate editie stond al gepland. Toch zal deze Diablo III editie de eerste speciale uitgave van de Switch worden. Deze versie komt namelijk al op 2 november uit!

Naast een Switch-systeem zit er natuurlijk ook het spel Diablo III: Eternal Collection bij inclusief alle uitbreiding. Onderstaande trailer laat ook zien dat er een exclusief Ganondorf pantser bij zit. Het is niet duidelijk of deze exclusief voor de bundel is of exclusief voor de Switch-versie van het spel. Tot slot zal er ook een draagtas meegeleverd worden.

Ga jij deze bundel halen wanneer deze uitkomt? Laat het weten in de reacties.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Eén gedachte over “Diablo III krijgt eigen Switch Limited Edition

 • 16/10/2018 om 10:40
  Permalink

  Zie er leuk uit maar dat truukje me de dock hebben ze ook al met
  Pokemon uitgevoerd. Het wordt erg eentonig en vooral voorspelbaar hoe deze exclusieve docks zijn vormgegeven. Links en rechts van het Switch logo even twee afbeeldingen plaatsen van de game in kwestie. Waarom niet de dock zelf een ande kleurtje geven? Een gele Pickachu dock oid.
  Pak het eens aan zoals PlayStation dat doet. Dat gaat verder dan enkel een logootje plakken (op steeds dezelfde manier).

  Anyways, ik wacht nog steeds op een (draadloze) kickass Pro Controller maar als ik de limited editions van de Switch zie, hoef ik niet veel te verwachten.
  Maar ik blijf hopen. (-.+)

Geef een reactie