Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Dark Souls: Remastered Japanse overview trailer

Ben jij klaar voor de uitdagingen die Dark Souls: Remastered te bieden heeft?

Ben jij klaar voor de uitdagingen die Dark Souls: Remastered te bieden heeft?

Het spel Dark Souls: Remastered komt deze vrijdag uit voor de Switch, wat nog maar 4 dagen wachten is. Mocht je nu echt niet meer willen wachten en alvast meer inkijk hebben in het spel? Dan heb ik goed nieuws voor je! Nintendo heeft namelijk een nieuwe overview trailer gezet op hun Japanse Youtube-kanaal waarbij er veel te zien is van de verschillende omgevingen in het spel. Benieuwd wat er nog allemaal in de nieuwe trailer te zien is? bekijk de video hieronder.

Ga jij Dark Souls: Remastered halen deze Vrijdag? Of heb je hem al besteld? Laat het ons weten in de reacties!