Minecraft 2 op komst? & Nintendo Switch Pro!

Het is zondag en dus tijd voor een nieuwe aflevering DN TV!

Daily Nintendo TV is een videoserie waarin onze redactielid Younes de hoogtepunten van het nieuws doorloopt. Naast de Nintendo-verhalen die Younes op ons YouTube-kanaal maakt, presenteert hij ook Daily Nintendo TV. Elke 14 dagen mag je een video verwachten waarin hij de hoogtepunten van het nieuws doorloopt.

In onderstaande video is de nieuwste aflevering te zien.

Younes

Nintendo Fan in hart en nieren. Ik verzamel alles van Nintendo en heb een passie voor film & muziek. Mijn 3DS friendcode is: 2681-3577-6966. Stuur me een bericht en ik voeg je toe.

Eén gedachte over “Minecraft 2 op komst? & Nintendo Switch Pro!

  • 15/10/2018 om 09:27
    Permalink

    Ik zou graag hardware upgrades zien in de nieuwe Switch met het oog op energiezuinig(er). Het scherm vervangen voor één die minder accu/batterij vreet, zou niet zo moeilijk moeten zijn, toch?

Geef een reactie