Taiko no Tatsujin: Drum ‘n’ Fun demo nu beschikbaar in de eShop

Ontdek alvast of het drummen wat voor jou is!

Begin volgende maand brengt Bandai Namco de game Taiko no Tatsujin: Drum ‘n’ Fun naar de Nintendo Switch. Wie nu alvast een voorproefje wil krijgen, kan vanaf nu de demo downloaden in de eShop. Er zijn in de demo 2 verschillende nummers beschikbaar. In het volledige spel pak je Joy-Cons of Taiko Drum Set erbij en trommel je op het ritme van meer dan 70 verschillende liedjes! Hiertoe behoren ook liedjes afkomstig uit Nintendo-games en anime. Tevens zijn er maar liefst 20 minigames te spelen! De demo is nu gratis te downloaden. Ga jij deze bijzondere titel uitproberen?

Eén gedachte over “Taiko no Tatsujin: Drum ‘n’ Fun demo nu beschikbaar in de eShop

  • 14/10/2018 om 11:29
    Permalink

    Ik ben heel benieuwd! Ik had taiko no tastujin op de wii U, zelfs met taiko controllers. Ik bakte er helemaal niks van en had steeds een translate app nodig voor de interface. Kijken hoe awesome ik nu kan zijn op de taiko!!

Geef een reactie