Nieuwe Luigi’s Mansion Trailer

De nieuwe trailer toont Biff, Boos en E.Gadd.

Voor wie het tussen alweer vergeten was: de 3DS leeft nog, en krijgt nog altijd aandacht van Nintendo. Zo komt binnenkort bijvoorbeeld Luigi’s Mansion naar de 3DS, een remake van het origineel uit 2001. Naarmate de release dichterbij komt geeft Nintendo ook steeds meer beelden vrij, zoals ook onderstaande trailer. Hierin worden onder andere Biff, Boos en E.Gadd laten zien. Luigi’s Mansion voor de 3DS is vanaf 19 Oktober verkrijgbaar.

In Luigi’s Mansion speel je Luigi, die op een dag een landhuis wint in een wedstrijd. Dit blijkt echter een plot van King Boo te zijn, die prompt Mario gevangen zet wanneer die ook het landhuis komt bekijken. Aan Luigi de taak om de vele spoken die het huis plagen te verdrijven en Mario te redden!

 

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

3 gedachten over “Nieuwe Luigi’s Mansion Trailer

Geef een reactie