LEGO DC Super-Villains krijgt launch trailer

Ben je klaar voor een wereld zonder superhelden?

Er is een nieuwe trailer uitgekomen om de launch van LEGO DC Super-Villains te vieren. In deze game trek jij de stoute schoenen aan, en kruip je in de huid van bekende schurken in het DC-Universum. Altijd al steden willen verwoesten, inwoners willen plagen en auto’s willen opblazen? Nou dat is dit je kans! Bekijk de launch trailer met  genoeg kwaadaardige content hieronder.

Ga jij LEGO DC Super-Villains kopen? Laat het ons weten in de reacties!

 

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Eén gedachte over “LEGO DC Super-Villains krijgt launch trailer

Geef een reactie