Zorgt Super Mario Party voor een tekort aan Joy-Con controllers?

Volledig uitverkocht op de Europese Amazon.

Super Mario Party lijkt een groot succes te zijn, zo groot zelfs dat het zorgt voor een tekort aan Joy Con controllers. Deze zijn namelijk volledig uitverkocht op de Europese Amazon-websites, dit is te lezen op deze post op Resetera. Mario Party is uiteraard altijd een groot succes geweest op elke console en dit vooral door het multiplayer aspect ervan. Samen spelen met en geïrriteerd geraken door onze vrienden blijft een leuke bezigheid.

Ook nu lijkt het er dus op dat we nog steeds massaal samen willen spelen en dus meer Joy Con controllers nodig hebben voor onze vrienden. Of dit de oorzaak is van het tekort is niet honderd procent zeker, maar de link tussen de twee kan wel snel gelegd worden.

Heb jij Super Mario Party al in huis gehaald? En zo ja, hoe bevalt de game voor jou? Laat het ons weten in de reacties! 

4 gedachten over “Zorgt Super Mario Party voor een tekort aan Joy-Con controllers?

 • 11/10/2018 om 20:55
  Permalink

  Ik kan het me best voorstellen. Ik denk dat niemand voorheen behoefte had aan extra joy cons (a la, Mario Kart daar gelaten). Ik heb zelf ook een set aangeschaft bij het kopen van Party. Die mooie neon gele, staan echt heel goed bij de handheld.

  • 13/10/2018 om 08:22
   Permalink

   Wij hebben thuis echt al sinds de 2de week 4 joycons, gewoon voor als je mensen over de vloer hebt. Bomberman, snipperdicks, mario kart. En als je gewoon 2 tegen 2 wilt doen is een setje joycons fijner dan een enkele

Geef een reactie