Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Zorgt Super Mario Party voor een tekort aan Joy-Con controllers?

Volledig uitverkocht op de Europese Amazon.

Volledig uitverkocht op de Europese Amazon.

Super Mario Party lijkt een groot succes te zijn, zo groot zelfs dat het zorgt voor een tekort aan Joy Con controllers. Deze zijn namelijk volledig uitverkocht op de Europese Amazon-websites, dit is te lezen op deze post op Resetera. Mario Party is uiteraard altijd een groot succes geweest op elke console en dit vooral door het multiplayer aspect ervan. Samen spelen met en geïrriteerd geraken door onze vrienden blijft een leuke bezigheid.

Ook nu lijkt het er dus op dat we nog steeds massaal samen willen spelen en dus meer Joy Con controllers nodig hebben voor onze vrienden. Of dit de oorzaak is van het tekort is niet honderd procent zeker, maar de link tussen de twee kan wel snel gelegd worden.

Heb jij Super Mario Party al in huis gehaald? En zo ja, hoe bevalt de game voor jou? Laat het ons weten in de reacties!