Speciale uitrusting onthuld van Octoling amiibo in Splatoon 2

Volgende maand komen er nieuwe amiibo en die brengen nieuwe gear naar Splatoon 2. 

Amiibo zijn kleine poppetjes die gebaseerd zijn op personages uit games. Door een amiibo contact te laten maken met bijvoorbeeld de rechter Joy-con speel je extra’s vrij in verschillende games. Denk aan kostuums en gamemodi. In Splatoon 2 krijg je speciale uitrusting die je vervolgens weer kunt gebruiken in het spel. Op 9 november komt de nieuwe Octoling amiibo beschikbaar in Europa en Japan. Nintendo heeft een nieuwe trailer gedeeld die de nieuwe uitrusting introduceert. Deze kun je hieronder bekijken.

Jordy Blanken

Al op een vrij jonge leeftijd kwam ik via mijn neef in aanraking met Nintendo via de Wii en de Nintendo DS. Ik was direct erg geïnteresseerd in het merk en deze interesse is in de afgelopen jaren alleen maar sterker geworden.

Eén gedachte over “Speciale uitrusting onthuld van Octoling amiibo in Splatoon 2

Geef een reactie