Captain Toad: Treasure Tracker als 18+ spel te koop in Taiwan

Gelabeld door de officiële Taiwanese handelaar van Nintendo.

Kan jij het je voorstellen? Captain Toad, het kindvriendelijke, vrolijke familiespel met leuke paddenstoel-achtige karakters en schattige levels, gelabeld als 18+? Wel, op de website van de Taiwanese handelaar van Nintendo is dit te zien:

Hoewel het spel op de afbeelding duidelijk te zien is als een 6+ spel, staat het door de handelaar zelf vlak ernaast gelabeld als 18+. Hoe dit is kunnen gebeuren of waarom dit nog steeds niet aangepast is op de website blijft een grote vraag. We hopen uiteraard dat dit om een (grote) fout gaat en dat dit in de nabije toekomst gecorrigeerd zal worden.

Ken jij nog een spel of karakter dat verder weg ligt van een 18+ rating als Toad? Laat het ons weten!

4 gedachten over “Captain Toad: Treasure Tracker als 18+ spel te koop in Taiwan

Geef een reactie